Menü Bezárás

Pataki Antal – Szerves Társadalom

Amikor a „trianoni diktátum”-ról beszélünk, nagyon fontos felderítenünk az okokat. A következményeket ismerjük, bár napjainkban –sajnos- nagyon sokan még ezekkel sincsenek tisztában…
A Világmindenségben minden jelenség, történés több rétegű. Az az OK is több rétegű, ami Trianonhoz vezetett. A felszínen mondhatjuk azt, hogy a Magyar Királyság a vesztesek oldalán állt, és ezért megbüntették. Kicsit mélyebbre hatolva már felmerül az a kérdés, hogy ilyen mértékű csonkítással talán nem is a büntetés, hanem a kivégzés volt a szándék…
Még mélyebb rétegbe hatolva az is szembeötlik, hogy a Kárpát-medencébe hazatérő magyar nemzet fizikai és lelki síkon is támadás alatt volt, legfeljebb csak rövid ideig voltak békésnek mondható időszakok.

Miért volt/van ez az állandó „háború a nemzet ellen”? Az eddigieknél sokkal mélyebbre kell merülnünk az OK rétegeiben, hogy megtaláljuk a választ. Ott lent meglelhetjük az igazi okot: ez pedig nem más, mint az ősi tudás megsemmisítésének a szándéka!
Amikor Árpádék hazatértek a Kárpát-medencébe, egy olyan ősi világkép jelent meg itt újra (ráadásul katonai erő is volt az érvényesítésére!), ami, ha elterjed az akkori Európa nyugati felében, lehetetlenné tette volna a központosított hatalmi rendszerek létezését és az akkori elit korlátlan uralkodását az értékteremtő emberek tömegei felett.
Eleink ősi tudása szerint a Világmindenségben minden EGY, minden teremtménynek joga van a saját ütemében történő kiteljesedéséhez, és az Ember egyik legfontosabb feladata ennek a törvénynek a betartása a teremtett világ egyensúlyának a megőrzése mellett. Ennek megfelelő módon szervezték meg és működtették a társadalmukat és a gazdaságukat.
Na, a nyugat-európai elit akkor sem akart erről hallani és most sem…
Szóljon erről is a készülő Trianon-film!

Pataki Antal

Szerves Társadalom

Posted in Közéleti támogatók

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük